hirdetés

2019.09.05. 12:35

A trendek élvonalában kozmetikusként – Melyik tanfolyam éri meg az árát?

Kozmetikusként csak a legújabb trendek ismerete biztosítja a beruházásunk hosszútávú megtérülését – úgy viszont duplán. Tisztában kell lennünk a legfrissebb technológiákkal és kapcsolódó gyakorlatias tanfolyamokkal.

Mitől jó egy kozmetikai tanfolyam?

Több tényező befolyásolja, hogy melyik területen, melyik technológiában akarunk elmélyedni. Ha eddig is szemmel tartottuk a szépségipar változásait, könnyen átláthatjuk az egymásra épülő folyamatokat, a fejlesztések hasznát. Vendégkörünk igényeinek és a kozmetikai tanfolyamok felmérésével eldönthetjük, melyik tudásanyaggal érnénk el a legtöbb bevételt jelentő fejlesztést.

A szépségipari gépek több vezető forgalmazója nyújt kozmetikai tanfolyamokat, amik lefedik a test-, az arc-, és a cellulitkezelések, valamint az alakformálás legújabb technológiai fejlesztésekre alapuló tudásanyagát. Fontos hangsúlyozni, hogy az elmélet nem egyezik a gyakorlattal. Ne kerüljünk abba a kiszolgáltatott helyzetbe, hogy a tanfolyamon nem biztosított gyakorlat híjján a fizetővendégeken kelljen gyakorolnunk! A legtöbb esetben ugyanis nem járulnak hozzá, hogy gyakorlatát végző személy végezze a kezelésüket. Legyünk körültekintőek és válasszunk olyan tanfolyamot, ahol a magas minőségben átadott tudás mellé gyakorlatot is biztosítanak!

Melyik test-, arc- vagy cellulitkezelés a legkelendőbb?

A Minősített Szakoktatók a kötőszövetek rugalmasságát biztosító kezelések széles skáláját bemutatják. A multifunkciós testkezelő gépek speciális kombinációban biztosítják egy-egy problémakör célzott, korszerű és kockázatmentes megoldását az alakformálás, a cellulit-, az arc- és a testkezelés valamennyi területén. Ha azt akarjuk, hogy az ország vezető szépségipari kozmetikusai között tartsanak számon minket, ami biztosítja a visszatérő vendégkör megtartását, akkor érdemes mielőbb bekapcsolódni az oktató szalonok által biztosított munkába és megszerezni az ott átadott tudást.

A kozmetikusok számára tartott Elektrokozmetikai tanfolyamok szervezői hivatalos oklevéllel igazolják a tudás sikeres átadását. Kezelési naplóval és segédanyagokkal támogatják a résztvevőt, valamint étkezést is biztosítanak az elméleti és gyakorlati oktatás mellett. A szakma Minősített szakoktatói bamutatják, hogyan készíthetünk olyan Kezelési tervet, ami alapján a diagnoszta és az adott bőrre ajánlott termékek párhuzamban tudnak lenni egymással, egymást támogatva tudnak működni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában