Reklám

2011.05.12. 06:40

A hátrányos helyzetű gyermekek egészségéért (x)

Az Adományvonalat kilencedik éve sikeresen működtető Magyar Telekom fontosnak tartja, hogy támogatásával segítse a hazai egészségügy fejlődését, szolgáltatásainak fejlesztését, ezen belül is a gyermekek gyógyítását.

feol.hu

Május és június hónapban a mozgásfejlesztéssel is foglalkozó Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületét támogatják azok, akik a 1788-as Hello holnap! Adományvonalat hívják vagy sms-t küldenek. 

A Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületét 2007-ben hozták létre, és 2010-ben lett közhasznú civil szervezet. Célja a thai masszázs és egyéb tradicionális, lazító, relaxáló és gyógyító hatású masszázsfajták minél szélesebb körű népszerűsítése, valamint ezek hatásai révén a lelki és fizikai rendellenességek gyógyítása és megelőzése. Foglalkozásaikon egyedülálló eredményeket érnek el olyan gyermekeknél, akik valamilyen fizikai vagy mentális problémával küzdenek.
Az Adományvonalon kapott támogatásból szeretnék minél több hátrányos helyzetű család számára ingyenesen biztosítani a részvételt az 5 napos intenzív, mozgásfejlesztő baba- és gyermekmasszázs tanfolyamon.

Az esélyegyenlőség jegyében így fejlődési lehetőséghez juthatnak a nehéz anyagi körülmények között élő – többgyermekes, egyszülős vagy munkanélküli szülőkkel rendelkező – családok nehéz sorsú gyermekei is. A tanfolyamon túlmenően az egyesület folyamatos konzultációt, egészségügyi állapotfelmérést, valamint pedagógiai és pszichológiai tanácsadást is nyújt a családoknak. A teljes, mintegy egyéves terápiás folyamat – életkortól függően – 2-4 hetente ismétlődő foglalkozásokkal folytatódik. A támogatásból ezt a folyamatot is szeretnék ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítani a rászoruló családoknak.

A "1788 – az emberi hívószám" szlogenről is ismert Adományvonal a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon-hálózatából is elérhető. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes (Domino feltöltőkártyával kezdeményezett hívások kivételével).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!