Rendőrségi

2010.07.19. 09:50

Kiégett egy pótkocsi: torlódás az M0-s autóúton

Budapest – Egy kiégett pótkocsi nehezíti az előrejutást az M0-s autóúton Kistarcsa térségében, az M5-ös autópálya felől az M3-as felé vezető jobb pályán - közölte a rendőrség hétfő délelőtt. A délutáni mentés idején teljes útzár várható.

MTI

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a pótkocsi, amely hétfő hajnalban defektet kapott, majd kigyulladt, az autóút 64-es kilométerénél, a Kistarcsa és a fóti CORA áruház közötti szakaszon vesztegel, emiatt jelenleg csak a belső sávban lehet közlekedni, a külső sáv és a leállósáv nem használható.    
   
Máris jelentős a torlódás, s még nagyobb dugó várható a délutáni órákban, a műszaki mentés idején, akkorra ugyanis teljes útzárat rendelnek el. A rendőrség azt javasolja, hogy aki teheti, Budapest felé kerüljön, illetve térjen le a 3-as útra Kistarcsa-Gödöllő irányába – közölte Kovács Viktória.
   
Az MTI információi szerint hajnali fél ötkor egy cirkuszi kellékeket szállító pótkocsis kamion gyulladt ki, a tűzesetnél személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!