Rendőrségi

2012.07.10. 14:32

Öltözőszekrényekből lopott egy férfi a velencei fürdőben, a rendőrség keresi

Velence - Biztonsági kamera rögzítette azt a férfit, aki öltözőszekrényeket tört fel a fürdőben, és azokból pénzt lopott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

feol.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2012. június 16-án reggel nyolc és tíz óra között lopást követett el a Velence Resort & Spa Wellness Fürdőben. A férfi öt öltözőszekrényt tört fel és azokból összesen 52 000 forint készpénzt vitt el - közölte kedden Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Az adatgyűjtések során a gárdonyi nyomozók számára egyértelművé vált, hogy az a 35-40 év közötti férfi követhette el a lopásokat, akit a fürdő biztonsági kamerája rögzített, és akinek viselkedése a fürdő pénztárosának is feltűnt. 

A személy ugyanis vásárolt egy kombinált jegyet 5 600 Ft-ért, de kilenc perc múlva leadta a szekrényét nyitó és belépésre jogosító óráját, mondván, hogy valami probléma van a gépkocsijával, és majd visszajön, de ezt követően nem tért vissza az épületbe.

A kamerafelvételeken jól látszik a férfi, aki olaszos kinézetű, barna bőrű, enyhén borostás arcú. Rövidnadrágot és világos inget visel. A pénztáros elmondása alapján angolul és magyarul beszélt, de olasz akcentussal. 

A gárdonyi nyomozók azt kérik, hogy aki a férfit felismeri, hollétéről tud, vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, az hívja a Gárdonyi Rendőrkapitányságot a 22/472-062-es telefonszámon, de bejelentés tehető a 107-e és a 112-es segélyhívók bármelyikén is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!