Rendőrségi

2014.12.01. 07:38

Hamisítás és körözött személy - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Ercsiben egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett, Martonvásáron körözött személy miatt intézkedtek a rendőrök.

Ercsi belterületén a járőrök 2014. november 30-án 12 órakor egy gépkocsi 36 éves vezetőjével szemben intézkedtek, akiről megállapították, hogy járművére más személygépkocsi rendszámát szerelte fel. Ezt követően B. Péter budapesti lakost előállították az Ercsi Rendőrősre, ahol egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vele szemben.

A velencei körzeti megbízott 2014. november 30-án 12 óra 25 perckor Martonvásár, Orbánhegyen intézkedés alá vont egy 55 éves martonvásári lakost, aki magát hitelt érdemlően igazolni nem tudta és hamis személyadatokat diktált be. Ezt követően a férfit az intézkedő rendőr előállította a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol személyazonosságát megállapították és az is kiderült, hogy tartózkodási helyének megállapítása miatt körözését rendelte el a Budapest VIII. kerületi Rendőrkapitányság. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!