Sport

2011.06.10. 02:29

Fehérváron az U20-as válogatott

Székesfehérvár - Június közepén kezdi felkészülését a szarajevói Európa-bajnokságra az U20-as fiúk kosárlabdaválogatottja. A felkészülés egyik helyszíne Székesfehérvár lesz.

Silye Sándor

A nemzeti csapat tagja a tehetséges, fiatal albacompos irányító, Madár András, aki mind több szerepet kapott az albások bajnoki ezüstérmes csapatában. Pedig sérüléssel bajlódott, de ezt alighanem elfeledi, ha az Eb-ről van szó.


- Nagyon örülök, hogy beválogattak az Eb-csapatba. Arra készülünk, hogy sikeresen szerepeljünk. Lesz dolgunk, hiszen új összetételű nemzeti csapat gyakorol az Eb-re. Ha már ott leszünk, igyekszünk a lehető legjobb eredményét elérni. Tavaly Ausztriában már szerepeltünk az Eb-n, igaz, öregebbekkel, akkor nem kerültünk a dobogó közelébe. Most szeretnénk ezt megtenni. Ami a sérülésemet illeti: szerencsére elképzelhető, hogy elkerülhető lesz a műtét. Bízom is ebben... - mondta a játékos.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!