Sport

2013.03.28. 20:53

Ocskay Akadémia: harmadik helyezés

Székesfehérvár - Nagyszerűen szerepeltek az Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia növendékei a hazai bajnokságokban, de nemzetközi mezőnyben is akad szép eredmény.

Bobory Balázs

Az U12-es korosztály, Orgovány István és Sofron Attila  növendékei az ausztriai Füssenben szerepeltek nyolccsapatos nemzetközi tornán. A fehérvári ifjak kitettek magukért és a rangos mezőnyben az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

Természetesen ebben a korban az eredmény kevésbé számít, azonban nem árt, ha a fiatalok már ilyenkor edződnek nemzetközi hadszíntéren is. A szakemberek szerint nagyon hasznos, ha a gyerekek minél több éles mérkőzést játszanak, akár más hokikultúrájú nemzetek csapatai ellen.  A bronzérmet szerzett együttes névsora, mezőnyjátékosok: Angyal Botond,  Dósa Máté,  Futala Ádám,  Gájer Botond,  Horváth Milán,  Kokas Balázs,  Komáromy Botond,  Kóger Balázs,  Lánczos Patrik,  Monics Máté,  Németh Kristóf,  Nochta Kristóf,  Roczanov Zsolt,  Somogyi Nátán,  Szabó Csaba,  Varga Balázs.

A fehérváriak kapujában Horváth Dominik és  Menyhárdt Máté többnyire sikeresen állta útját a feléjük száguldó pakkoknak.

A harmadik helyen zárt fehérvári együttes két edzője, Orgovány István és Sofron Attila mellett Kalmár Fanni és Farkas Tamás is a szakmai stáb tagja volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!