Sport

2013.07.21. 22:00

Puskás: kihívás ez a meccs

Felcsút - Kemény feladat előtt állnak a Puskás Akadémia FC labdarúgói, az NB I újonccsapata hétfőn, 18 órától Sopronban játszik felkészülési mérkőzést az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion ellen.

Bobory Balázs

És Margitics Andor versenyt fut Nicolas Anelkával...

Ez a jelenet többször megismétlődhet hétfőn, a soproni városi stadionban, mivel a magyar élvonal újoncának lehetősége van felkészülési mérkőzést játszani a Premier League 8. helyezettjével, a West Bromwich Albionnal.

Polonkai is bizonyíthat (Fotó: Pati-Nagy Bence)

Margitics a felcsútiak jobbhátvédje, Nicolas Anelka az angolok világsztárja, a kontraszt eléggé nagynak tűnik, de a pályán eltűnhetnek a különbségek, ha a PFLA bátran, harcosan futballozik majd. A Puskásnak ez lesz a bajnoki főpróbája a pénteki, Pápa elleni bajnoki rajt előtt, a WBA viszont a felkészülés kellős közepén jár és játékosai vélhetően kevésbé lesznek frissek, harapósak.

Ami biztos, hogy az angol csapatban nem lép pályára Gera Zoltán, aki még mindig térdszalagszakadása után lábadozik, de már együtt edzőtáborozik Ausztriában társaival. A felcsútiaknál Benczés Miklós az állandóságra építhet, hiszen alig volt változás a nyáron az NB II-es bajnokcsapat keretében, a lábközépcsonját törő Szakály Dénes viszont hiányozni fog.

A PFLA játékosai mindenképpen nagy élménnyel gazdagodnak hétfőn, és remélhetőleg az eredmény miatt is szép emlék marad számukra az összecsapás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!