Sport

2013.08.20. 21:00

Női kézi: közeledik a kezdés az FKC-nak is

Székesfehérvár - A hazai rendezésű Fabo-kupa megnyerésével bizonyságot nyerhettek a Fehérvár KC játékosai, edzői, vezetői, hogy jó úton jár a csapat.

Bobory Balázs

Az FKC előbb a Podravkát, aztán a Lokomotiva Zagrebet is legyőzte a Köfém-csarnokban. Tilinger Tamara is jó formában játszott:

- A felkészülésünk kezdetén még nem állt annyira össze a csapat, mint kellett volna, de ezen a hétvégén már tényleg elértük, hogy támadásban és védekezésben egyaránt csapatként működjünk. Védekezésünk felkeményedett, támadásban pedig türelmesen játszottuk végig játékainkat, aminek meg is lett az eredménye, hiszen mindkét meccsünket megnyertük - mondta az irányító-átlövő.

A sérüléséből felépülő Vaszari Virág ismét elfoglalta a helyét a csapatban, irányítóként is szóhoz jutott.

- Mindig örömmel térek vissza középre, ott nyilván teljesen más a játék, mint szélen: a belső posztokon jobban kiteljesedhetek, szeretek ott játszani. Kiegyensúlyozott csapat lehetünk a bajnokságban, mert nagyon jó játékosaink vannak. A kispadunk is sokat erősödött, edzőnk, Pal Oldrup Jensen sokkal több variációs lehetőséghez nyúlhat idén, ez színesebbé teheti a játékunkat.

A csapat augusztus 31-én kezdi a bajnokságot itthon, a Siófok ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!