Sport

2013.11.03. 17:36

A Csákvár bravúrja, kikapott a ''Vidi II''

A 12. fordulót rendezté az NB III-as labdarúgó-bajnokságban.

Matók János

A Nyugati csoportban az Aqvital-Publo Csákvár a fővárosban nyert a BKV Előre ellen, amíg a Közép csoportban a Videoton FC II hazai pályán kapott ki a Szekszárdtól.

BKV Előre–Aqvital-Publo Csákvár 2-4 (1-2)

Sport utca, 200 néző, vezette: Papp (Fodor, Vad).BKV Előre: Kara – Nyárasdi (Petrezselyem), Sebők, Tányéros, Berki (Fülöp), Tóth A., Berdó, Csikós, Vadas, Merczel (Böröczky), Molnár M. Vezetőedző: Soós Imre.Aqvital-Publo Csákvár: Szabó B. – Hajdú, Racskó, Sötét Ódé – Domokos, Imrik – Molnár Cs. (Csordás), Berki (Domján), Horváth R. (Mihály) – Varga Z. Vezetőedző: Bognár György.Gólszerző: Varga 0-1 (1. perc), Vadas 1-1 (23. perc, tizenegyesből), Imrik 1-2 (27. perc), Imrik 1-3 (72. perc), Varga 1-4 (78. perc), Molnár 2-4 (91. perc). Igaza lett Bognár Györgynek, a csákváriak vezetőedzőjének, amikor még pénteken a mérkőzés esélyeiről kérdeztük. Akkor a többi között azt mondta, hogy akár csak az NB II-ben, a BKV Előre most is egy nagyon masszív csapat, de a Csákvár – legalábbis Bognár szerint – a futballban, a játékban jobb, s ezért idegenben is esélyes a győzelemre, s neki lett igaza. Remekül kezdett, már az első percben megszerezte a vezetést a Csákvár. Ugyan a játékrész közepén büntetőből kiegyenlítettek a házigazdák, ám csak pár percig volt döntetlen az állás, hiszen a csapatkapitány Imrik találatával ismét a vendégcsapat vezetett. Attól kezdve pedig már ki sem engedte a kezéből a meccset, s végül teljesen megérdemelten megnyerte az idegenbeli rangadót.


Imrik László (balra) két gólt lőtt a BKV Előre otthonában (Fotó: Koppán Viktor)



Videoton FC II–Szekszárd UFC 1-2 (1-2)

Sóstói Stadion, 100 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Horváth, Bede).Videoton FC II: Pajovics – Kiprich, Leo, Farkas, Tóth G. – Hudák, Orbán (Havasi) – Géresi, Elek (Paudits), Alex (Balog) – Perics. Vezetőedző: Vítor Campelos. Szekszárd: Kovács – Márk A., Schmidt (Dobra), Pulcz, Czinkon (Temülen) – Deli, Nánási, Ranga, Tóth P. (Márk K.) – Fejes, Márton. Vezető-edző: Kvanduk János.Gólszerző: Perics 1-0 (29. perc), Márton 1-1 (39. pec), Deli 1-2 (44. perc). Harcos kis mérkőzést produkált a két csapat, amely a Videoton egykori legendája, az MLSZ-ellenőr Végh Tibor előtt játszott. Borult a papírforma, mert a 3 bajnoki óta nyeretlen, a hétközi Magyar Kupa mérkőzéen a Fraditól 10-0-ra vereséget szenvedő Szekszárd legyőzte a Vidit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!