Sport

2013.12.02. 13:24

Az Alba és a Pázmánd is nagyot küzdött

Székesfehérvár - Az NB I/B-s férfikézilabda-bajnokságban az Alba Regia KSE Százhalombattán, a női NB II-ben a Pázmánd-Gárdony itthon, a Vecséstől kapott ki, egyaránt nagy csatában.

Matók János

Százhalombattai KEAlba Regia KSE 29-27 (16-13)

A hazaiak a vendégek – Pulai – Dreska, Vasvári (2), Schneider (8), Gyimesi (5), Bognár, Szvitek (3), csere: Varga B., Bősze, Bakos (1), Patkós (5), Fülöp J., Dolezsál (3), Vekerdi, Soós, vezetőedző: Molnár Csaba – ellen, a jó iramú, és színvonalas mérkőzésen, az első félidőben 3-4 góllal vezettek. A másodikban a fehérváriak óriási energiával, taktikailag fegyelmezetten, csapatként vetették bele magukat a küzdelembe. Ez azt eredményezte, hogy a mérkőzés 56. percében 26-26 volt az állás, de ekkor az albásoktól egy embert kiállítottak, a hazai csapat ezt kihasználta és szerencsével győzött. A fehérváriak nem érdemeltek vereséget, a teljesítményük a jövőre nézve több, mint biztató.

Pázmánd-Gárdony NKSEVecsés 22-23 (7-10)

Igazi rangadót hozott az női NB II. 9. fordulója, a tabellán 4. vendéglátó – Szendrei – Kőszegi K., Kácsor (4), Kőszegi G., (1), PÁDÁR (9/4), Flesser (4), Mihályi (3), Besszer, Madár (1), edző: Pánczél Barabás – a 3. helyezettel csapott össze. Mindkét csapat keményen védekezett a 20 percben még csak 5-4, a 26. percben is csak 7-7 volt az állás. Az első félidő utolsó perceiben a vendégcsapat egy 3-0-as szériát produkált, s bár a Pázmánd még négyszer kiegyenlített, de a mérkőzést már nem tudta megfordítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!