Sport

2014.12.15. 20:15

A móri futballgálán az olimpikonok csapata volt a legjobb

Székesfehérvár - Öt csapat részvételével rendeztek labdarúgó teremtornát a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpontban, ahol színészek, újságírók, olimpikonok, válogatott sportolók, a Bicskei Bertalan emlékcsapat és a Győri Amazonok léptek pályára.

Matók János

Immár 3. alkalommal került megrendezésre a futballgála, ahol a jó hangulatú mérkőzéseken látványos megoldásoknak, és góloknak tapsolhatott a közönség. Fenyves Péter polgármester köszöntője után kezdődhetett a jótékony torna, Végeredmény: 1. olimpikonok, 2. színészek, 3. újságírók, 4. Bicskei Bertalan emlékcsapat, 5. Győri Amazonok. Különdíjasok, a torna legjobb kapusa: Lővei Tamás ( Bicskei Bertalan emlékcsapat). A torna legjobb mezőnyjátékosa: Fábián László (olimpikonok). A legjobb női játékos: Fehér Nikolett (Győri Amazonok). A torna gólkirálya: Sándor Péter (színészek).

Képünkön Balázs Pali és Hámori Ferenc szereli Szanyó Károlyt Fotó: Zelovits Gábor

A mérkőzések között a Főnix Rock and Roll sporttánc egyesület tagjai tartottak látványos bemutatót. A díjakat Bicskei Bertalan felesége és a móri borkirálynő, Sárközi Laura adták át. A résztvevők megállapodtak, hogy 2015-ben is találkoznak a tornán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!