Sport

2016.08.11. 12:55

Rajt, új csapatokkal telitűzdelve

Székesfehérvár - A megye II. osztályú labdarúgó-bajnokságának mindkét csoportja elrajtol ezen a hétvégén .

Káldor András

OSZ-CAR csoport

Rangadó jellegű találkozóval indul a csoport, a Bodajknál jelentős változások történtek a nyáron. Fél csapatra való, hat új játékost igazolt a klub, és a jelentősen megerősödött együttes nem titkoltan az első helyre pályázik. Voltak kifejezetten jó meccseik a felkészülés során, igaz a Főnix FQL System elleni kupafiaskót (0-7) szeretnék minél előbb elfelejteni. Egy biztos, hogy a csákváriak ellen nem lesz könnyű dolguk. A Mány legutóbb a kupában nem várt, nagy gólkülönbségű vereségbe szaladt bele Száron, a Videoton Baráti Kör ellen akár javíthatnak is. Két szomszédvár nagy csatája lehet a Fehérvárcsurgó összecsapása az újonc, fiatalokból álló Mór II-vel, ám az esély a csurgóiak mellet van, nem véletlenül mutatták tavaly markáns csapat képét pályaválasztóként. A Szár állományát nézve nem sokat változott, lényegében az első osztályban szereplő kerettel vághatnak neki a bajnokságnak, a Kőszárhegy számára alaposan fel van adva a lecke ellenük. Hasonló a helyzet a Puskás AFC III csapatánál is, kérdés, hogy mennyire sokkolta őket, hogy egy osztállyal lejjebb kezdik a szezont. A Pázmánd a kupában kiütötte a Vértesacsát, nagy kérdés, hogy a frissen az I. osztályból kieső Pusztavámmal mit tudnak kezdeni.

2016.08.13., szombat 17.00

Bodajk (tavalyi helyezés 7.)-Aqvital FC Csákvár II (5.)

2016.08.14., vasárnap 17.00

Videoton Baráti Kör (15.)-Mány (3.), Fehérvárcsurgó (4.)-Mór II (új), Szár (újonc)-Kőszárhegy (13.), Vál (8.)-Kápolnásnyék (6.), Puskás AFC III (új)-Pákozd 10.), Pázmánd (9.)-Pusztavám-Jüllich (új), Csór-Truck Trailer (új)-Bakonycsernye (2.)

A Kőszárhegy (narancs) Szárral, a Vál a Kápolnásnyékkel kezd
Fotó: Molnár Artúr

AGÁRDI TERMÁL csoport

A csoport újoncaként az MPF Ráckeresztúr akár győzelemmel rajtolhat, amennyiben megőrizte a tavalyi formáját, hasonló teljesítménnyel lehet esélyük a Seregélyes ellen. Besnyőn rögtön rangadóval indítanak, tavaly mindkét csapat győzött a másik otthonában, így a sorminta szerint az Adony a szó.

2016.08.13., szombat, 14.30

Sárbogárd II (12.)-Szabadegyháza (6.)

2016.08.13., szombat, 17.00

MPF Ráckeresztúr (új)-Seregélyes (13.), Besnyő (8.)-Adony (7.),

2016.08.14., vasárnap 17.00

Pusztaszabolcs (4.)-Iváncsa II-Beloiannisz (új), Káloz (9.)-Rácalmás (14.), Kisláng (3.)-Nagylók (10..), Enying (5.)-Nagykarácsony (11.), Ikarus-Maroshegy (új)-LMSK Cobra Sport (új)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!