Sport

2017.05.02. 20:27

U17-es labdarúgó Eb: szerdán a franciák ellen kezdünk

Erős ellenféllel kezdünk, de felvesszük a kesztyűt – mondta Ásványi Balázs, a Puskás Akadémia FC és a magyar válogatott kapusa.

Szupkai Gábor

– A helyzetkihasználás döntő lehet a franciák ellen, élnünk kell a lehetőségekkel, s a védekezésben nem hibázhatunk. Ha mentálisan erősebbek leszünk, bármi megtörténhet. Minden meccsre úgy készülök, hogy sok lövést kell védenem, hogy rajtam múlik a győzelem, de persze mindenkinek az lenne a legjobb, ha az ellenfél minél kevesebb alkalommal jutna el a kapunkig. Fontos az első meccs, szeretnénk jól kezdeni a tornát. Az esetleges jó teljesítménnyel a riválisoknak is üzennénk, hogy mi is itt vagyunk, és számolniuk kell velünk.” A felcsúti együttesből még a támadó Tímári Norman tagja a válogatott keretnek. A magyar válogatott programjaMájus 3.: Magyarország–Franciaország, Nagygorica, 14 óraMájus 6.: Magyarország–Skócia, Zágráb,16 óraMájus 9.: Magyarország–Feröer, Zágráb, 16 óra

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!