Székesfehérvár

2011.10.20. 03:18

Lesz lombgyűjtés

Székesfehérvár - Idén november 14-én kezdődik és december 12-éig tart Fehérváron a zöldhulladék-gyűjtési akció.

Házi Péter

Az akció keretében a Depónia Kft. a  lakóingatlanok körül összegyűjtött zöldhulladékot szállítja el, ám kizárólag azt, amit  Lomb  felirattal ellátott zsákban helyeztek ki a lakók  a hulladékgyűjtő edény mellé. A kihelyezett zsákokat kéthetente, minden páros héten, járatnapon, külön gyűjtőautó szedi össze. A feliratos zsákokból családi házas  ingatlanonként ötöt kapnak ingyen a lakók, ezeket november 2-ától lehet átvenni  cég Sörház téri ügyfélszolgálatán, ehhez azonban lakcímkártyával igazolni kell a jogosultságot. További igény esetén 240 forintért lehet újabb zsákokat vásárolni, ugyanis az embléma nélküli zsákokat nem szállítják el, sőt, aki ilyet tesz a közterületre, bírságra számíthat!  A korábbi évekből megmaradt lombzsákokba gyűjtött leveleket viszont elviszik.
Mivel kifejezetten zöldhulladékról, lombról van szó,  a más jellegű szemetet, lomot  vagy veszélyes hulladékot ugyancsak nem szállítják el!

Lakóhelyünk - Fehérvár és környéke - még több hír, érdekesség itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!