Székesfehérvár

2013.05.27. 17:46

A Jobbik dunántúli választási programot vitatott meg

A Jobbik dunántúli szervezetei Székesfehérváron tárgyaltak a tájegység problémáiról, azok megoldási lehetőségeiről. A megfogalmazottak a párt vezető testületei elé kerülnek.

Tribolt Lajos

Közbiztonság, mezőgazdaság, kultúra, oktatás, turizmus, önkormányzatok - e témakörökben tárgyaltak csoportokban, majd plenáris ülésen a Jobbik helyi szervezeteinek vezetői azon a szombati konferencián, amelyen a párt dunántúli választási programelemeit vitatták meg. Árgyelán János, a Jobbik megyei elnöke, Kovács Rajmund, a veszprémi szervezet vezetője és Horváth Lénárd, a  fehérvári szervezet alelnöke elmondták, hogy az összegzett anyagot átadják a párt kabinetjeinek és az országos elnökségnek. Belekerülhetnek a választási programba, mert a dunántúliakat is szeretnék megszólítani. Tapasztalták például, hogy a multiknál a dolgozóknak szinte semmilyen érdekvédelme nem működik.  Azt akarjuk támogatni aki épít és üldözni azokat, akik rombolnak - mondta Kovács Rajmund.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!