Székesfehérvár

2013.10.16. 13:55

Vállalkozás egyszerűen

Székesfehérvár - Hiánypótló gyakorlati tankönyvvel jelentkezett a Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, amely országos diákvállalkozó versenyt is szervez.

Házi Péter

Több mint két évtizedes tapasztalatunk van a vállalkozási ismeretek oktatása terén, így gyakran szembesültünk azzal, hogy a magyar nyelven fellelhető oktatási anyagok túlontúl elméletiek, illetve gyakran az angolszász irodalom tükörfordítását kapják kezükbe a diákok - mondta lapunknak Szekfü Tibor, a Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója, aki kollégáival e hiány pótlására készítette el a Vállalkozói ismeretek (Hogy jobban menjen az üzlet) című kötetet.

- Legyen szó szakmunkásról vagy éppen pályakezdő háziorvosról, a tankönyv vállalkozói, közgazdasági előképzettség nélkül is közérthető és hasznos példákkal segíti az elindulást a vállalkozóvá válás útján. A tankönyvhöz fejlesztettünk egy e-learninges tananyagot is, amelyet a november 9-én zajló országos diákvállalkozói verseny résztvevői ingyen használhatnak felkészülésükhöz - fogalmazott Szekfü Tibor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!