Székesfehérvár

2015.02.22. 21:20

Újra mulattak a Vigasságcsinálók bálján

Székesfehérvár - Kisebb szünet után a hétvégén újra megrendezték az idén a Vigasságcsinálók bálját - ismét csak nagy sikerrel.

A Vigasságcsinálók bálja az Alba Regia Táncegyüttes „találmánya", hagyományt teremtettek néhány éve, amit nem hagynak elhalni. A házigazda együttes táncosai a különleges estre különleges műsorral készülnek: olyasmit mutatnak be ilyenkor, amit máskor nem szoktak. A gyönyörű néptáncok helyett valami egészen mást kínálnak, s az idei mulatságra a helyszínt, az idén huszadik születésnapját ünneplő Táncházat is kicsinosították, hogy méltó körülmények között fogadhassák a vendégeket.

Majoros Andor és Csaba Krisztina, mint az est „meglepetés vendégei" – jó bulit csinált a páros. Fotó: Koppán Viktor

A szombati bálon az est műsorvezetői, Majoros Andor és Csaba Krisztina a kellő pillanatban – mondhatni retróhangulatú – „sztárvendéggé" léptek elő, alaposan meglepve a közönséget, akik a fotók tanúsága szerint igazán jól mulattak a két kiválóan komédiázó „énekes" társaságában egészen hajnalig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!