Aba

2014.03.06. 07:45

''Összetáncolták '' az udvari játékokat

Aba - Fa játékokat helyeznek el az általános iskola udvarán, így a szabadban töltött idő izgalmasabban, több mozgással telhet.

Miskei Anita

Folyamatosan fejlődik, szépül az Aba Sámuel Általános Iskola, ami részben a pályázati forrásoknak, részben pedig ennek a kicsi, de összetartó városi közösségnek köszönhető. Az év eleji farsang időszaka ugyanis hagyományosan a jótékonyság ideje is a településen. Az idei bál bevételét az általános iskolásokért, s az intézményért rendezték meg.

A jótékonysági esten az iskolások műsorra készültek (Fotó: Skoda István)

Fábián Judit tagintézmény vezető elmondta, nagy sikerrel zárult az est, melynek bevételéből az általános iskola udvari játékait vásárolják meg, s így március, április folyamán az iskola udvara megújulhat. A fa játszó eszközöket egyébként a művészeti iskola diákjai is használhatják majd, hiszen hetente legalább egy napot mindenki a Milleniumi park melletti épületben tölt. Itt tartják ugyanis az informatika órákat az általános iskolás korú tanulóknak, vagyis az új játékokat mindenki kipróbálhatja, használhatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!