Belföld

2009.09.29. 15:29

Húszezerért vette meg a 15 éves lányt!

Zalaegerszeg - Hét és fél év fegyházra ítélték azt a zalacsányi férfit, aki tavaly februárban 15 éves lányt vásárolt, hogy prostituáltként dolgoztassa. A megyei bíróság még nem szabott ki büntetést az eladóra, mert nem jelent meg az ítélethirdetésen.

feol.hu

A. Alexandra a somogyvári diákotthonból szökött meg és Zalaegerszegen talált feje fölé fedelet. Mindez tavaly február elején történt. Az akkor még csak 15. évét betöltött lányt szállásadója a zalaegerszegi Horváth Istvánra (40) bízta, hogy vigye haza a lányt Marcaliba a családjához. A férfi nem ezt tette, hanem felhívta zalacsányi ismerősét, Kalányos Zoltánt (35), és a lányt 80 ezer forintért eladásra kínálta neki. A vevőjelölt azonban csak 20 ezer forintot ajánlott előlegbe, mert úgy tudta,  hogy Alexandra szeptemberben tölti be 18. évét. Ha ez megtörténik és személyi igazolvánnyal is igazolják, akkor majd kifizeti a különbözetet, szólt az ajánlata. A bolt megköttetett. 

További részletek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!