Belföld

2010.01.07. 19:34

Porig égett egy ház - két kutya az áldozat

Porig égett Tahitótfaluban egy faház, személyi sérülés nem történt, de az ebtenyésztő család két díjnyertes kutyáját már nem sikerült megmenteni.

MTI

Porig égett a Tahitótfaluban kigyulladt családi ház, személyi sérülés nem történt, ám a tűzben két díjnyertes kutya elpusztult - közölte a tűzoltóság az MTI-vel.
A Szentendrei Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a 100 négyzetméteres faházban lakó öttagú család nem volt otthon a lángok fellobbanásakor. Épp akkor érkeztek meg, amikor már füstölt az épület, amely pillanatok alatt teljes terjedelmében égett.
A tűzoltóknak a házban lévő három gázpalackot még sikerült kihozniuk, de az ebtenyésztő család két díjnyertes kutyáját már nem sikerült megmenteni - mondta Benke Donát.
A szóvivő - idézve a családfő szavait - azt is közölte, hogy valószínűleg a vízmelegítő elektromos zárlata állhat a tűzeset hátterében. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik, ami faház esetében órákig eltarthat. Az anyagi kár mértékéről egyelőre nincs információ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!