Bulvár

2009.09.14. 12:59

Elsötétül a Comedy Central képernyője - büntetés a magyar humorcsatornának

Szeptember 10-től rendszeresen elsötétül a Comedy Central képernyője. A magyar humorcsatorna többször is önmagát bünteti különböző szabályszegések miatt, amelyek a médiamazochizmus új műfaját hivatottak megteremteni.

feol.hu

Szemelvényként idézünk itt is néhányat, hogy még jobban bűnhődjék a csatorna, ne csak a saját képernyőjén. 

A Comedy Central televíziós csatorna a tegnapi napon átlépte a 456/2009/1/SZK. Főszerkesztői Utasításban meghatározott egy órára eső női könyökök számát, ezért műsorszolgáltatási jogosultságát 30 másodpercre önkéntesen felfüggesztette. Ezzel egyidejűleg a műsor készítésében részt vevők kötelesek 40 fekvőtámaszt elvégezni. 

A Comedy Central a tegnapi nap folyamán valótlanul szerette volna híresztelni, hogy Kiszel Tünde földönkívüli. Szerencsére erre technikai okokból nem került sor A csatornán lehetőség nyílik arra is, hogy nézői is megbüntessék, így a civil kontroll is érvényesülhet a médiaszabályozásban. 

A tv arra kéri nézőit, küldjék el a legfeljebb 320 karakter hosszúságú büntetésüket a [email protected] e-mail címre és a Comedy Central elsötétíti  a képernyőjét! A legjobb büntetést beküldő 4 db jegyet nyer a Comedy Central bemutatja október 6-8. közötti felvételeinek egyikére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!