Bulvár

2009.12.16. 13:19

Courtney Love nem nevelheti a lányát

Courtney Love továbbra sem gyakorolhatja a felügyeleti jogot 17 éves lánya felett, aki továbbra is nagyszüleinél lakik majd.

feol.hu

Kurt Cobain lánya nagymamájával és nagynénjével él együtt a továbbiakban is, hiszen édesanyja ismét elveszítette a felügyeleti jogot a bíróságon.

A most 45 éves énekesnőt korábban kábítószer birtoklásáért tartóztatták le, s lányának nevelését a nagymamára (Kurt Cobain édesanyja) és nagynénjére bízták. Courtney Love-nak azóta sem sikerült visszaszereznie a felügyeleti jogot.

Egy Facebook-bejegyzésben Courtney verbálisan rátámadt a 17 éves lányra, azt állítva, hogy nem becsületes, s hazudott. Courtney a lányát teszi felelőssé azért, hogy a bíróság így döntött.

Courtney a  Facebook-on elmondta, úgy érzi, hogy a lány nevelőit csak a pénz érdekli, hiszen az örökség Francesé.

Courtney ügyvédje elmondta, nem a drogfogyasztás miatt döntött így a bíróság,  Frances egyszerűen  a nagyszüleivel szeretne élni. A lány a döntést egyedül hozta meg. Az ügyvéd hozzátette, mindegy  mi történik, Courtney a lányát mindennél jobban szereti.

Forrás: bild.de

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!