Bulvár

2012.02.27. 11:13

Oscar-díj: Miben vonultak végig a vörös szőnyegen a sztárok?

Elképesztő ruhakölteményekben jelentek meg a sztárok az Oscar-gála vörös szőnyegén. Íme Meryl Streep, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow és a többiek!

feol.hu

Mindenekelőtt Meryl Streep arany ruháját kell megemlíteni. A legjobb színésznőnek járó Oscar-szobrot megkapó Meryl Streep hozzáöltözött a díjhoz: talpig aranyban libbent végig a vörös szőnyegen. A ruha túlságosan is lágyan esett, így a színésznő dekoltázsa igen mélyre sikeredett. Az aranyozott anyagból készült ruhát egy láncszerű öv fonta a sztár derekára. Ezt egészítette ki egy aranyfülbevaló és egy aranygyűrű, valamint a szintén aranyozott cipő. Igazi díva volt!

A legizgalmasabb Angelina Jolie ruhája volt. A színésznő ezúttal is a fekete mellett döntött, de merészebb formában. A hosszú ruha alól szépen kivillant Angelina hosszú, vékony lába. Mellette Brad Pitt csak egy édes kiegészítőnek tűnt.

A legtöbb színésznő a valódi eleganciára törekedett: Penélope Cruz, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Jessica Chastain úgy nézett ki, mint egy igazi királynő. Tetőtől talpig valódi dívák voltak.

A legkevésbé előnyös Jennifer Lopez ruhája volt. Az énekesnő telt idomait annyira kihangsúlyozta a ruha mintája és formája, hogy úgy érezte a néző, a televízió teljes képernyőjét beteríti Lopez kisasszony terebélyes hátsója. Hasonló volt a helyzet a legjobb női mellékszereplő Oscar szobrát elnyerő Octavia Spencer esetében. A telt idomok itt is nagy hangsúlyt kaptak. Melissa McCarthy pedig egy óriási szaloncukor képét festette elénk.

Natalie Portman Dior ruhájában úgy nézett ki, mint Pöttyös Panni. A hosszú piros ruha jól kihangsúlyozta a színésznő szülés után gyorsan visszanyert vékony alakját. A fekete pöttyök azonban elrontották az egész összképet.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!