Információk az utakról, közlekedőknek

FMH - Autóval, motorral, teherautóval, biciklivel útra kelőknek lehet szükségük arra, hogy tudják, hol milyen forgalomkorlátozásra számíthatnak.

feol.hu

Az 1-es főúton a 13-as km közelében hídjavítás miatt 21 óra 30 perc és hajnali 4 óra között teljes útlezárás lesz érvényben. Hegyeshalom felé a Budakeszi–Páty–Biatorbágy útvonalra, míg Budapest irányába az M1-es autópályára terelik a forgalmat.
 
A 6-os főúton az adonyi és a baracsi elágazás, az 56–80 km között kivágják a közlekedésre veszélyes fákat, sávlezárásra kell számítani.
 
A 7-es főúton Velence és Gárdony, a 47–49 km között útépítés miatt útszűkület nehezíti az előrejutást. A dinnyési elágazás közelében, az 55–56 km között csomópontot építenek és aszfaltoznak, félpályás útzár mellett jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.
 
A 32-es főúton Jásztelek és Szászberek között kijavítják a kátyús szakaszokat. Csütörtök délutánig dolgoznak, addig a munkaterületeknél félpályás lezárás lassítja a közlekedést.
 
A 41-es főúton Vásárosnaménynél, az 53-as km-nél az ártéri száraz hídon felújítási munka miatt csak egy sáv járható, és jelzőlámpa irányítja az áthaladást.
 
Az 52-es főúton Solt és Dunaföldvár között felújítják a Kis-Duna feletti hidat. Az 59-es km-nél csak egy sáv járható, és jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A hídon 7,5 t súlykorlátozást és 2,5 m szélességkorlátozást vezettek be.
 
Az 55-ös főút elején, Szegeden a Somogyi Béla utcában gázvezetéket javítanak, sávlezárásra kell számítani. Baján a Türr István hídon a 103–104 km között felmarták a burkolatot, a déli konzolt lezárták, az északin váltakozó irányú a forgalom.
 
A 71-es főúton Badacsonytomaj és Balatonederics között néhány napig félpályás útlezárás mellett kátyúznak.

A Magyar Közút honlapján további információkat találhat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!