Helyzetkép az utakról

FMH - Autóval indul útnak és kíváncsi, merre várhatók forgalomlassító korlátozások? A csütörtöki helyzetről itt is tájékozódat! A 7-es és a 61-es úton például sávlezárás, útszűkület lehet.

feol.hu

A 7-es főúton Velence és Gárdony, a 47–49 km között útépítés miatt útszűkület nehezíti az előrejutást. Székesfehérvár határában a 61-es km-nél aszfaltozás miatt sávlezárás nehezíti az előrejutást.
 
A 11-es főúton Dömös és Esztergom, a 48–63 km között kátyúznak, félpályás útlezárás mellett jelzőőrök segítik a közlekedőket.
 
A 22-es főúton Balassagyarmat és Őrhalom között a 28-as km-nél lévő híd felújítása miatt félpályás útlezárás van érvényben, és jelzőlámpa irányítja az áthaladást.
 
A 33-as főúton Hortobágy közelében a 72–74 km között útépítők dolgoznak, a félpályás lezárásnál nappal jelzőőrök, éjszaka jelzőlámpa segíti az áthaladást.
 
Az 52-es főúton Solt és Dunaföldvár között felújítják a Kis-Duna feletti hidat. Az 59-es km-nél csak egy sáv járható, és jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A hídon 7,5 t súlykorlátozás és 2,5 m szélességkorlátozás van érvényben.
 
Az M43-as autópályán a 47-es főút felé vezető oldalon este nyolc óráig váltakozó sávlezárásra kell számítani, jelzőőrök irányítják a forgalmat.
 (forrás: Magyar Közút)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!