Információk az utakról, pénteken

FMH - A 62-es úton kátyúznak, illetve az útszéli árkot rendezik, az autósok tehát forgalomlassításra számíthatnak. Az ország útjain várható helyzetről itt tájékozódhatnak!

feol.hu

A 10-es főúton Pilisvörösváron kátyúznak, napközben több szakaszon sávlezárás zavarja a forgalmat.
Nyergesújfalunál útépítés miatt kell sávlezárásra számítani, Süttőnél vízvezetéket építenek emiatt zárták le a fél útpályát.
 
A 44-es főúton Tiszakürt és Kunszentmárton között kátyúznak, szakaszosan félszélességben lezárják az útpályát.
 
A 46-os főúton Gyomaendrődnél aszfaltoznak, május végéig jelzőőrös irányításra és sávlezárásra készüljenek.
 
Az 52-es főúton Soltnál felújítják a Kis-Duna hidat. Az 59-es km-nél csak egy sáv járható, jelzőlámpás irányítással. A munka idején 7,5 t súlykorlátozás, valamint 2,5 m szélességkorlátozás van érvényben. Az ennél nagyobb tehergépjárművekkel a dunaújvárosi Pentele híd felé kell kerülni.
 
Az 55-ös főúton a Bajai Türr István hídon felújítási munkák folynak. Csak az egyik konzolon, váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítással haladhat a forgalom.
 
Az 56-os főúton Szekszárd kivezető szakaszán felmarják és újra aszfaltozzák a burkolatot. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a járműveket.
Várdombnál és Bátaszéknél csomópontépítés miatt vezettek be forgalomkorlátozást.
 
A 62-es főút Fejér megyei szakaszán kátyúzó brigádok dolgoznak, több helyen jelzőőrök irányítják a járműveket.
Perkáta és Szabadegyháza között az útszéli árkot rendezik, lassan haladó munkagép okoz útszűkületet.
 
A 65-ös főúton Tamásiban a 45-ös és 46-os km között megszüntetik a kátyúkat, csak egy sávon lehet közlekedni.
 
A „Világharmónia Futás” országos futóprogram résztvevői napközben Bács-Kiskun megyében folytatják útjukat. A futók érintik az 51-es főút- Szalkszentmárton- Szabadszállás –Kerekegyháza-Hetényegyháza- Kecskemét útszakaszt.
Útlezárás nem lesz, de több helyen rendőri forgalomirányításra is számítani lehet.
 
Több járműből álló menetoszlop halad 8.30 perctől a Pilisvörösvár - 10-es főút- Tinnye – Perbál –Zsámbék - M1-es autópálya- M0-s autóút -M5-ös autópálya- 405-ös főút- 4-es főút- Szolnok útvonalon. A nagyobb csomópontokban a forgalmat leállíthatják.

(forrás: Magyar Közút)
 
 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!