Amerre lassulhat a forgalom

FMH - Több helyen némileg hosszabb menetidőre kell számítani szerdán az ország útjain a forgalomkorlátozások miatt.

feol.hu

A 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán, a 82-es és a 87-es km között aszfaltoznak, a fél útpályát lezárták.
 
Az 5-ös főút szegedi kivezető szakaszán, a 162-es km-nél csomópontépítés okoz útszűkületet.
 
A 6-os főúton Tolna határában csomópontot építenek, a forgalmat a hónap végéig elterelik.
 
A 11-es főúton Pilismarótnál az 52-es km-nél vízcsőtörés miatt félszélességben felbontották a burkolatot. A javítási munka várhatóan a hétvégig tart.
 
A 14-es főúton Győrben folytatják a Széchenyi-híd felújítását. A négy forgalmi sávból két sávot lezártak a forgalom elől. Napközben torlódásokra kell számítani.
 
A 33-as főúton Hortobágyon, a 72-es és a 74-es km között tart még az útépítés. A félpályás lezárásnál nappal jelzőőrök, éjszaka jelzőlámpa segíti az áthaladást. Távolabb teljes lezárás mellett felújítják a hortobágyi kilenclyukú hidat. A forgalmat egy ideiglenesen kiépített hídra terelik, ahol egy sáv járható jelzőlámpás irányítással. A debreceni bevezető szakaszon a 106-os km-nél folytatódik az út és csomópontépítés, emiatt van útszűkület és sebességkorlátozás.
 
A 46-os főúton Mezőtúrnál útépítés miatt a forgalmat a 23-as km-nél elterelik. Átépítés miatt lezárták az endrődi Hármas-Körös hidat. A 36-os és a 41-es km között a forgalmat szintén terelőútra irányították.
 
A 47-es főúton a kamuti elágazás közelében a 116-os km csomópont épül, egy sávot lezártak a forgalom elől.
 
A 65-ös főúton Som előtt csomópontot építenek. A 67-es km-nél augusztus végéig útszűkületen kell áthajtani.
 
A 74-es főúton Nagykanizsán csomópont épül. A 7-es km közelében útszűkületre kell számítani.
 
Felújítják a 81-es főutat Kisbér és Mezőörs között, több szakaszon lezárják a fél útpályát. A forgalmat jelzőőrök és jelzőlámpák is segítik. Torlódásra, hosszabb menetidőre kell számítani.
 
(forrás: Magyar Közút)
.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!