Amatőr: beszorult a betörő, úgy kapták el

FMH - Hosszú az elmúlt nap rendőrségi krónikája, s főként autós ügyek szerepelnek benne: kábítószer a kartámasz alatt, rongálás bosszúból, autófeltörés. Ezeken kívül azonban bolti lopás is gyarapítja a listát.

feol.hu

Szerda éjjel Bicskén, a Táncsics utcában folyamatban lévő boltbetöréshez riasztották a járőröket. A tettesek dohányárut készítettek össze, ám egyikőjük nem tudott elmenekülni, mivel beszorult a bejárati ajtó és a rács közé, így a helyszínre érkezett járőrök ott érték tetten. Társa vagy társai elmenekültek, felkutatásuk nem járt eredménnyel. Az ellopásra szánt, közel száz doboz cigaretta, negyven öngyújtó, 100, illetve 200 darabos cigarettahüvely pakettek a helyszínen maradtak, a rongálási kár 150.000 forint.

Délután Székesfehérváron, az Aszalvölgyi út egyik áruházi parkolójából rongálást jeleztek: a bejelentő által használt Ford Tranzit külső tükrét törte le egy férfi, aki a helyszínről elhajtott, a rendszám alapján azonban megállapították kilétét. A 19 éves fehérvári fiatalember később önként jelentkezett a rendőrségen. Kiderült, hogy egy korábbi közlekedési szituáció során köztük kialakult incidens miatt tett kárt a Tranzitban. A tükör értéke kb. 70.000 forint.  

Seregélyesen egy parkoló Mitsubishiből akartak lopni, ám a gyanússá vált tetteseket a rendőrök megállították, és a négy férfi autójában autófeltörésre alkalmas eszközöket találtak.

Székesfehérváron egy Mercedes kartámaszának tároló rekeszéből alufóliába csomagolt marihuána került elő. A kocsiban ülő férfit előállították, vele szemben eljárás indult.

Székesfehérváron, az Új Csóri úton egy telephely előtt álló Mazda B2200-as teherautó feltöréséhez riasztották a rendőröket. A helyszínre érkezett járőrök elfogtak egy 16 és egy 20 éves érdi lakost, társaik egy piros Opel Astrával elmenekültek. A járművet végül a 8-as főúton kényszerítették megállásra, s előállították a benne ülő férfit és nőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!