Rihó Krisztián lemond az elnöki pozícióról

Rihó Krisztián arról tájékoztatta a Jobbik elnökségét, hogy lemond bicskei elnöki pozíciójáról és Fejér megye 7. választókerületének kampányfőnöki tisztségéről. Teszi ezt annak ellenére, hogy ártatlanságában biztos, azonban nem szeretné az új erőt nemtelen támadásoknak kitenni.

feol.hu

A Jobbik közleményben tudatta szerda délután, hogy Rihó Krisztián lemond elnöki pozíciójáról és Fejér megye 7. választókerületének kampányfőnöki tisztségéről.
Ugyan az eljárás vele szemben épphogy elkezdődött, és döntő jelentőségű bizonyítékokat sem mutatott be a hatóság, az MSZP mégis igyekszik a Jobbikot a terrorizmussal azonosítani. Rihó Krisztián felelős döntésével azonban kifogja a szelet a szocialisták vitorlájából, és még egyértelműbbé teszi a Jobbik demokratikus elkötelezettségét - áll a közleményben.

Egy országos napilap írására hivatkozva jelentette szerdán a Magyar Távirati Iroda, hogy a lap információi szerint Ecsődi László, Fejér megye egyik szocialista országgyűlési képviselője elleni adonyi akciónál nem, ám az ugyancsak MSZP-s Hiller István házánál 2007-ben ott volt a Jobbik Magyarországért Mozgalom bicskei elnöke, Fejér megye hetes választókerületének kampányfőnöke, Rihó Krisztián.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!