Perel a város a színház miatt - a homlokzat máris vizesedik

Székesfehérvár - A Vörösmarty Színház homlokzatát az idén szigetelni kell, mert ez sem valósult meg a milliárdos felújítás során.

Házi Péter

A színház felújítási hibáinak kivizsgálására létrehozott munkacsoport elnöke, Bezzegi Pál  (Fidesz) elmondta, csődbüntett miatt zajlik a per a város és a felújítást végző Baucont Zrt. között. A vizsgálat szerint építési engedély nélkül zajlott a felújítás, most például a 38 milliós garanciát felhasználva szigetelni kell az épület homlokzatát, mert az vizesedik.
Égi Tamás (Fidesz) kiemelte, a város cégeinek vezetői ezentúl egységesen legfeljebb három havi prémiumot kaphatnak, s egységesítik a végkielégítés mértékét is.
Rockenbauer Lajos az MSZP nevében elmondta, támogatják a bölcsődék felújítását és azt is, hogy ellátatlan területen is épüljön ilyen intézmény.
Gál Péter (Jobbik) örömmel vette a bölcsődei férőhelyek bővítését, valamint hogy a Farkasvermi úti  szociális otthont is felújítják.
Viniczai Tibor alpolgármester szerint nem jó megoldás, hogy a középkori városmakett kilátója helyett csak egy földsáncról nézhetjük majd meg a makettet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!