Felfedik bájukat a szépségek! Keressük a legszebb királynőt!

FMH - A királyok városának királynőjét keressük! Három héten át hétfőtől szombatig minden nap egy-egy új szépséggel ismerkedhetnek meg közelebbről. A szépségek elárulják titkaikat, felfedik bájaikat. Szavazzon ön is!

Miskei Anita

2003-ban hagyományteremtő szándékkal indult útjára egy különleges szépségverseny. Ugyanis a királyok városának királynőjét, királynőit kezdtük keresni. Bár a szépség múlandó, egyben örök is, hiszen évről évre szebb lányok, hölgyek jelentkeznek a megmérettetésre. Az idén sem volt ez másként, meghirdettük a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője címért folyó szépségversenyt. A megmérettetésre nem csupán a megyéből, de még a távoli Kecelről is érkezett jelentkező. A korona viselője, Balázs Szabina egy évnyi uralkodás után adja tovább a királynői éket. Ezúttal 18 szépség került be a több fordulós megmérettetés középdöntőjébe.
A fiatal szépségeket nem rejtegetjük sokáig, július 12-én, hétfőn induló sorozatunkban ugyanis mindegyikükkel megismerkedhetnek. A hölgyek elárulják nekünk s  olvasóinknak legféltettebb titkaikat, megmutatják bájaikat. Csillagjegyüket, hobbijukat, álmaikat, vágyaikat is felfedik előttünk. Napról napra, hétről hétre többet tudhatnak meg a királynőjelöltekről. Mindeközben pedig munkához látnak, hogy a döntőben megizzasszák a zsűrit. Amelynek munkáját nehezíti, hogy a 18 szépségből mindössze 15 állhat majd a döntő estéjén a színpadon. A zsűri ugyanis folyamatosan figyeli a hölgyeket a felkészülés során, nézi, mennyire működnek együtt, megfogadják-e a sminkes és a fodrász tanácsait. Ahogyan az is befolyásolja a végső döntő névsorát, miként szerepelnek a jelöltek a  közeljövőbeni két háziversenyen. Sőt, az olvasók szavazatai is meghatározók! Hiszen a legtöbb voksot kapó lány pluszpontokkal indulhat a döntőben.
A Fehérvár Szépe  Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny kiválasztott résztvevőit tehát július 12-étől mutatjuk be, de a lányokat megismerhetik honlapunkon is. Szavazataikat várjuk, amelyeket többféleképpen is leadhatnak a legcsinosabbnak vélt  szépségre. A voksokat várjuk a hagyományos módon, azaz az újságból kivágott eredeti szavazószelvényen (fénymásolatot nem fogadunk el!). A szelvényre ne felejtsék el ráírni nevüket, címüket, a legszebbnek talált hölgy sorszámát, és küldjék be szerkesztőségünkbe.  Címünk: Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15., illetve 8003 Székesfehérvár, Pf. 16. A borítékra írják rá: Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője. Akik több példányban szeretnének hozzáférni lapunk említett számaihoz, jelezzék a környékükön lévő újságárusnak igényüket.

A Hírlap honlapjáról  is elérhetik versenyünk internetes oldalát, ahol ugyancsak szavazhatnak. Interneten egy regisztrált szavazó naponta egy szavazatot adhat le. Sőt, küldhet SMS-t, vagy telefonon is leadhatja szavazatát. A 06 (91) 33 10 33 számon fogadjuk szöveges üzenetét, az SMS-be írja be az FV kódot,  majd az ön által legszebbnek vélt versenyző kétjegyű sorszámát (például: FV02)!  Vagy hívja a 06 (91) 33 10 33-as számot, és a telefon nyomógombjainak segítségével adja meg a kiválasztott versenyző kétjegyű sorszámát. Az SMS és a hívás díja is 76 forint plusz áfa. Ne késlekedjen, szavazzon ön is, hiszen értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik  voksolnak a királynőjelöltekre!
Legkésőbb augusztus 25-én éjfélig adhatják le voksaikat. Éjfélkor zárjuk a szavazást. Az érvényes, időben beérkezett szavazatok értékes pluszpontokhoz juttathatják a versenyzőket. A királynőjelöltekkel augusztus 28-án élőben is találkozhatnak. A Vörösmarty Színházban augusztus utolsó hétvégéjén lesz a döntő, ahol elnyeri valaki a koronát!

Szavazzon ITT!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!