Fejér Megyei Hírlap Online - Székesfehérvár és Fejér megye hírei
2011.04.16. 13:22
Az Ezerjó hazájában
AZ Ezerjó Fakanálforgatóra az idén tizenkilenc főző csapat nevezett. A város főterén a borral készülő ételek illata tölti be a levegőt.
Kovalcsik Katalin
Készül bableves medvehagymával, de van csapat, ahol a sütés legegyszerűbb, de annál népszerűbb módját választották. Nyársra tűzték a szalonnát, előtte, utána és közben is locsolgatják a móri Királylánykát, az Ezerjót, így minden falat borral készül. A zsűrinek nem könnyű a dolga, a látogatóknak viszont igen, a kínálás természetes, kísérőnek a legjobb helyi borok szolgálnak.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre