Fehérvár Szépe - Izgalmas koktélruhákat válogattak a hölgyek

Székesfehérvár - Szépségversenyünk indulói elkezdték a felkészülést a döntő megmérettetésre. Az első ruhapróbán már túl vannak a hölgyek, az izgalmas, csillogó koktélruhák a divat világába, s a kifutóra repítették a versenyzőket. Az ifjú versenyzők segítségére szakmai tanácsaival Vargáné Csikós Tímea és Fekecs Krisztina sietett.

Miskei Anita

A Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny résztvevői az idén is színes egyéniségükkel, eltérő céljaikkal hódították meg a zsűri tagjait az elődöntő során. A válogatót követően vallottak arról, ha övék volna a korona, vajon mire használnák ismertségüket. Mindannyian valami jócselekedetet tennének mindamellett, hogy bíznak abban, a verseny segít számukra, hogy megvethessék lábukat a divatszakmában. Titkon pedig remélték talán azt is, hogy a modellek világában a gyönyörű ruhák is "belopóznak" életükbe. S bizony így is lett. 
Kedden már az első ruhapróbákon is részt vehettek a szépségek, akik Vargáné Csikós Tímea szalonjában az alkalmi ruhák varázslatos vonzásába kerültek. Alkalmi darabokat, koktélruhákat válogattak a versenyre. Tímea mellett a lányok segítségére volt Fekecs Krisztina, aki a ruhák méretre igazítását vállalja. A két szakember elárulta, a szépségek izgatottan érkeztek a ruhapróbára, olyanok voltak, akár az elsőbálozók, s mire megtalálták a nekik tetsző ruhadarabokat, igazi királynőkké váltak.

 - Némi irányításra ugyan szükség volt, de a versenyzők szinte elsőre kiválasztották az egyéniségükhöz, alakjukhoz, hajuk színéhez legjobban passzoló koktélruhákat. Néhányukat elkísérte édesanyjuk, akik nehezen törődtek bele a mai kor divatjába, s tartottak attól, hogy az alkalmi viselet sokat mutat majd gyermekükből. Ettől függetlenül a lányok jó ízléssel válogattak, s néhány ruha felpróbálása után már maguk is hallgattak versenyzőtársaikra, és szakmai tanácsainkra - mondta Tímea. Krisztina megjegyezte, néhány jó ötlettel is szolgáltak a kiegészítők terén.  - Felhívtuk figyelmüket arra, hogy a cipők, övek, kitűzők és ékszerek még az egyszerűbb darabokat is feldobják, merésszé, izgalmassá teszik. Mindebben tudunk számukra tanácsot adni - tette hozzá Fekecs Krisztina.

Ne feledjék, a szépségek sok munkával készülnek a döntő megmérettetésre! A ruhapróbák izgalmasak, ugyanakkor a táncpróbák során nem marad idő a lazításra, hisz aki lemarad, végül veszít. Fontos, hogy olvasóink  is biztassák szavazataikkal a szépségeket. Ne feledjék, voksaik most sokat érnek, hiszen a lapunkhoz beküldött szavazatok a döntőben értékes plusz pontokhoz juttathatják a szépségverseny jelöltjeit! A legtöbb szavazatot kapó lány pluszpontokkal vághat neki a döntő megmérettetésnek.

Adjon esélyt a legszebbnek vélt hölgynek, szavazzon ön is akár honlapunkon, ide kattintva!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!