Hajtós, küzdelmes mérkőzés vereséggel az Alcoától

Veszprém - Mennyi az eredmény? - kérdezte az egyik szurkoló a mellette állótól, aki így válaszolt: csak ez a baj? Én azt sem tudom, hogy kik játszanak...

Novothny Ottó

A Veszprém Barabás KC NB I-es női kézilabdacsapata már az  új otthonában fogadta előkészületi  mérkőzésen a székesfehérváriakat,  és bizony a kilátogató másfélszáz néző megérdemelte volna, hogy beizzítsák az eredményjelzőt.  A vendégek 13 mezőnyjátékossal és 3 kapussal érkeztek, amíg a vendéglátóknál ez az arány 11-2 volt. Természetesen mindenki pályára lépett, miközben Ács és Miskei játékvezetők fújták a sípot.
 Az első félidő felénél állandósult az egy-két gólos vendéglátó előny, ami aztán ezt követően fokozatosan nőtt. A Barabás KC erőszakosabban védekezett és ötletesebben vezette akcióit.   A hazaiak mestere, Gyurka János  elégedett volt a látottakkal, noha a tempót kissé erőtlennek érezte. Az FKC vezetőedzője,  Mihály Attila arról beszélt a lefújást követően, hogy hajtós, küzdelmes meccs volt, a másik  kézilabda kultúrából érkezett idegenlégiósaiknak még szokniuk kell a  légkört. 

Barabás KC-Alcoa FKC 27:22 (15:11)

Legeredményesebbek: Bulath 7, Mehlmann 6, Emberovics 4,  ill. Triscsuk 4, Tilinger 3, Niksevics, Niksics,  Gazdag, Horváth 2-2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!