Kórházba kerültek a rettegők, öngyilkossággal fenyegetőzők

Fejér megye - Öngyilkossággal fenyegetőző, másokkal agresszíven viselkedő emberekkel szemben kellett intézkedniük a rendőröknek több esetben is az elmúlt napon.

feol.hu

Polgárdiban a Liszt Ferenc utcában egy férfi keveredett szóváltásba élettársával szerda délután, majd megverte a nőt. A férfi a kiérkező járőrökkel is kötözködött, agresszív viselkedést tanúsított, így mentőt hívtak hozzá, és kórházba szállíttatták.

Este bejelentésre mentek a járőrök Székesfehérváron egy családi házas ingatlanra, ahol állítólag az udvaron egy férfi bántalmazta mozgásképtelen lányát. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy bántalmazás nem történt, ugyanakkor az apát - miután folyamatosan öngyilkossági szándékát hangoztatta - biztonsága érdekében a Szent György Kórház Pszichiátriai Osztályára vitték.

Éjjel a Budai úton intézkedtek a járőrök egy lakásban, ahol egy nő öngyilkossággal fenyegetőzött. A feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt, így a helyszínre kért mentők ellátásra kórházba vitték.

A dunaújvárosi járőrök Kulcs területén egy jármű alatt megbújva találtak egy férfit. A téveszméitől rettegő férfihez mentőt kértek, akik biztonságba helyezték. Dunaújvárosban a  rendőrök a főiskola előtti parkban egy erősen ittas, magatehetetlenül fekvő 31 éves férfit igazoltattak, akinek állapota miatt kórházi elhelyezése vált indokolttá.

Sörözőben tartózkodó vendégekkel kiabált az a bodajki férfi, akinek viselkedése miatt Móron hívtak rendőrt. A dühös vendég a kiérkező körzeti megbízottal szemben is fenyegetően lépett fel. Kiderült, hogy többször kezelték már pszichés problémák miatt. Őt is kórházba szállították - tájékoztatott csütörtökön R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!