Le a kalappal a farm jégkorongosai előtt

Székesfehérvár - Ritkaságszámba megy, hogy 24 óra leforgása alatt egy nagy pofont kapó együttes fel tud állni a padlóról, és meglepetést szerez. A Sapa farmmal ez történt...

Tóth Bence

Megerőltető meneten vannak túl a fehérvári fiatalok, miután egy nap alatt kétszer is jégre léptek hazai pályán, s borították a papírformát  kétszer is. A farmosok hétfőn  nem kis meglepetésre vereséget szenvedtek  a sereghajtó Újpesttől. Akkor azt hittük, hogy a másnapi,  Miskolc elleni találkozón sem fog túl sok babér teremni Orbán Attiláéknak. Tévedtünk...
Bő két harmad játéka után hiába vezettek két góllal is a borsodiak, fordult a kocka, s robbant a bomba. Ami 106 percig nem sikerült, összejött 4 perc alatt: Hajós Roland és Horváth Dávid találatai a reményt jelentették. A hab a tortán Kiss Dávid  győztes büntetője volt (3-2).
- A csapat erejét mutatja, hogy egyik napról a másikra ekkorát változott, bár hétfőn sem játszottunk rosszul, helyzeteinket nem használtuk ki. Őszintén megmondom, számomra a lilák elleni vereség ért fel nagyobb meglepetéssel. Alapembereink hiányoztak,  Tóth Adriánra sem számíthattam betegség miatt. Eredetileg kedden Bálizs Bence védett volna, ám  a sors  közbeszólt, korcsolyaproblémák miatt Pleszkán József jutott szerephez.  Junior válogatott kapusunk  szenzációsan védett, tartotta a lelket a csapatban. Emberfeletti teljesítmény a négy védőnk produkciója és az, hogy csatáraink  kétgólos hátránynál is hittek a fordításban. Büszke vagyok az egész társulatra  érthető módon úszott a boldogságban Kóger István vezetőedző, amikor értékelésre kértük.
Megyénk másik együttese a DAB.Docler elvesztette veretlenségét, miután Csíkszeredán 4-0-ra kikapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!