Tárgyaltak a romaperben, jön a folytatás

Címkék#romaper

Székesfehérvár - Újabb tárgyalással folytatódott nemrégiben az R. János és kilenc társa garázdaság miatt indult tárgyalás a városi bíróságon. Tanút hallgattak meg, dvd-t néztek meg.

Szabó Zoltán

Az enyingi   romaperről van szó, amelyről többször írtunk már.   R. János és kilenc társa   garázdaság bűntettének vádja előtt áll a bíróság előtt, miután a  Cozma-gyilkosság után, 2009. február 14-én  két társaság összetűzésbe került az enyingi benzinkúton. A legutóbbi tárgyalásra megidézett tanúk közül ketten  kimentették magukat, egy tanút azonban meghallgattak. Ezen  kívül     a csetepatéról készült felvételeket nézték meg,  a szereplőket próbálták azonosítani a ruházatuk alapján.  A büntetőper október 18-án folytatódik, akkor szintén    dvd-felvételeket    elemeznek majd.  A  filmeken látható személyek mozgását analizálják,  és arra is választ keresnek, hogy vajon manipulálták-e a felvételeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!