Simon József lett az elnök a népművelők egyesületénél

Székesfehérvár - Tisztújítást tartott a Fejér Megyei Népművelők Egyesülete. Az egyesület élén Bóka Máriát (a megyei művelődési központ nyugalmazott munkatársát) Simon József, az Alcoa-Köfém Oktatási és Közművelődési Klubház igazgatója váltotta.

Gábor Gina

Az egyesület vezetésének további két tagja Juhász Zsófia, a Fejér Megyei Művelődési Központ igazgatója és Berdó Erika, a móri Lamberg-kastély Kulturális Központ munkatársa lett.
 Az egyesület továbbra is a megyében tevékenykedő  népművelők munkáját igyekszik segíteni azzal, hogy szakmai napokat szervez, hazai és nemzetközi  cserekapcsolatokat biztosít, közös együttlétekkel szolgálja a szakmai információ áramlását és a települések közötti kapcsolatok kiépítését. Az egyesület szívesen látja tagjai között a megye népművelőit, művelődésszervezőit. Szeretne az eddiginél több olyan fiatal kollégának segítségére lenni, aki a kistelepüléseken dolgozik.  Az egyesület egyik fontos célkitűzése, hogy a települési döntéshozók a szakmai kollégák kiválasztásánál kérjék fel az egyesület szakembereit, hogy valóban szakmailag felkészült, kreatív lendületű  kolléga végezze a településen a kultúrával kapcsolatos  feladatok ellátását
 A szakmai szervezet, felkészült, képzett tagságával,  a Fejér Megyei Művelődési Központtal karöltve segítségére lehet a településeknek, hogy az országos kulturális élet körforgásában is szerepeljenek és közművelődési pályázataik sikeresek legyenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!