A Vidi focistája, Gyurcsó Ádám a felnőtt válogatottnál

A magyar labdarúgó válogatott, soraiban Gyurcsó Ádámmal, a csehekkel és az írekkel is összecsap. Gyurcsó akár már pénteken pályára léphet a csehek ellen.

Matók János


Két felkészülési mérkőzésen is pályára lép a magyar labdarúgó válogatott: pénteken 19 órától Prágában Csehországgal, majd hétfőn 20.30-tól a budapesti Puskás Stadionban Írországgal. Mindkét ellenfelünk ott lesz a jövő pénteken kezdődő  Európa-bajnokságon, így számukra jó erőfelmérőt jelent az Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata elleni  találkozó. A Videoton FC képviseletében -  egyúttal a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiáról kikerülő első nebulóként  -  egy játékos, a 21 éves Gyurcsó Ádám kapott meghívót a  válogatottba. Nyilván nem véletlenül, hiszen  Gyurcsó szinte berobbant az élvonalba, az NB I-ben a második legtöbb gólpasszt jegyezte, s a debreceni Bódi mögött a második legjobb fiatal játékos volt a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének a szavazásán. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!