Csákvár

2015.11.10. 09:37

Átadták a „Csákvár közszolgálatáért” díjakat

Csákvár – A maga szerény módján így tudja megköszönni a köztisztviselőknek a város azt a 30-40 évet, melyet intézményeiben töltöttek. Elismerést kaptak október 23-a alkalmából.

S. Töttő Rita

Pedagógus, óvodapedagógus, pénzügyi szakember és anyakönyvvezető vehette át az október 23-i ünnepségek alkalmával a „Csákvár közszolgálatáért" díjakat. Az 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezésén beszédet mondott Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Illés Szabolcs polgármester pedig köszönetet mondott a díjazottaknak:

– Minden köztisztviselő, közalkalmazott, aki nálunk dolgozik, minimum ennyit megérdemel, hogy a város elismerje a 30-40 éves munkát, melyet valamelyik intézményében eltöltött – mondta s hozzátette: – Tudjuk, milyen körülmények között dolgoznak, amelyek ugyan javultak kicsit az elmúlt években, de a magunk szerény módján mégis szeretnénk ezt nekik megköszönni.

A „közszolgák”: Györök Béláné Ilonka, Plachi Gáborné Judit, Klupács Istvánné Katalin és Szoboszlai Zoltánné Éva az ünnepségen. Fotó: Némedi István

A kitüntetetteknek és köszöntötteknek, Györök Bélánénak, Klupács Istvánnénak, Plachi Ferencnének, Szoboszlai Zoltánnénak, Tóth Istvánnénak, valamint Veszelovszky Margónak pedig láthatóan jól esett a figyelem s az elismerés. Mindannyian sokat tettek Csákvárért. Györök Béláné 1975-ben állt a település szolgálatába, nyugdíjba vonulása előtt pedig vezető óvodapedagógus volt.

Tóth Istvánné Judit

Klupács Istvánné a polgármesteri hivatal pénzügyi főmunkatársként fejezte be aktív pályafutását. Plachi Ferencné óvodapedagógusi munkája során volt vezető helyettes és fejlesztő pedagógus is, akinek köszönhetően sok kisgyermek köszönheti, hogy kudarc nélkül kezdhette az iskolát.

Veszelovszky Margó

Szoboszlai Zoltánné negyven évnyi óvodai pedagógiai közszolgálati munka után kérte nyugdíjazását. Tóth Istvánné volt óvodapedagógus és anyakönyvvezető is az elmúlt 40 évben Csákváron. Ők öten kapták idén a „Csákvár közszolgálatáért" díjat, de nyugdíjba vonulása alkalmából köszönetet mondtak Veszelovszky Margónak is, aki a Floriana könyvtár rendezvényszervezőjeként ment nyugdíjba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!