Foci

2010.06.29. 06:59

Dunga még javítana a csapatjátékon

FMH - A Chilét 3-0-ra legyőző brazil válogatott szövetségi kapitánya, Dunga szerint együttese jól játszott, de még van mit javítani, ha nyerni akarnak a labdarúgó-világbajnokságon.

MTI

"Úgy látom, sokat kell még javulnunk - kezdte értékelését a hétfő esti meccs után a szakvezető. - Nagyon szép meccset játszottunk, Chile kiválóan futballozott, jól járatta a labdát, de végig kiegyensúlyozottak voltunk, és uraltuk a mérkőzést."
A játékosként 1994-ben vb-győztes tréner a sajtótájékoztatón külön kitért Kaká újabb sárga lapjára:
"Ez egy nagyon komoly probléma, nem szeretném, ha még egyszer eltiltanák. Nem is igazán értem, hogy a technikás játékosokat miért figyelmeztetik lappal azonnal, a rendszeresen rugdosódók pedig miért nem kapnak semmit."
A chilei kapitány, Marcelo Bielsa csalódott volt a találkozót követően, ám elismerte a brazil-siker jogosságát.
"Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a brazilok túl erősek voltak nekünk - mondta a szakvezető. - Sajnos képtelenek voltunk lelassítani őket. Nehéz ellensúlyozni az egyéni képességek közötti nagy különbséget, s ez most sem sikerült."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!