Gazdaság

2011.10.03. 16:25

Közösen dolgoznak a kicsikért

Székesfehérvár - Hétfőn elkezdődött az EU 2011-es kis- és középvállalkozói hete. Ez alkalomból együttműködési megállapodást kötött a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája.

Klecska Ernő

A Radetzky Jenő FMKIK elnök és Bartók István,  a főiskola rektora által aláírt  megállapodás  a tudásalapú gazdaság megalapozását és erősítését  teszi lehetővé.
A nyitórendezvényen  a főiskola szolgáltatásait Orosz György,  a technológia- és tudástranszfer szolgáltató iroda igazgatója mutatta be. Szüdi Gábor, a Nemzeti Inovációs Hivatal szakértője   az EU 7. keretprogramjáról és az Eurostars pályázatokról tájékoztatott. A program információs és kommunikációs technológiák témakörében meghirdetett pályázatairól Németh Edina, a kis- és középvállalkozások és szakmai szervezeteik javára végzett kutatási pályázatokról pedig Vántora Virág  számolt be. A Gazdaság Házában működő brüsszeli támogatású vállalkozásfejlesztési irodát, az EEN-t Buda Csilla mutatta be. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!