Bulvár-celeb

2023.04.22. 06:30

Hiába tesz ellene, Mimi a Nagy Ő-ből még mindig tiszta Meghan Markle

A csinos lány levágatta a haját, de még így is nagyon hasonlít a hercegnére.

Forrás: Instagram

A legcsinosabb nők szálltak harcba Árpa Attila szívéért a TV2 A Nagy Ő műsorának legutóbbi évadában. Közülük is az egyik legfeltűnőbb a dentálhigiénikusként dolgozó Rátkai Mimi volt, már csak azért is, mert erősen emlékeztet Meghan Markle-re - írja a Ripost.

Bár Attila végül Mimi helyett Timinek adta a szerelmi zálogot jelképező vörös rózsát, a 33 éves bombázó így is sokat nyert a párkereső műsorral. Számos követőre tett szert, és mindenkit érdekel, hogyan alakul a magánélete, 

Hogy megtalálta-e az igazit a műsor óta, nem tudni, az viszont biztos, hogy Mimi úgy döntött, kilép Meghan Markle "árnyékából", és megválik hosszú fürtjeitől. 

A csinos lány követőit egy pillanat alatt elvarázsolta a változás, szerintük Miminek nagyon jól áll az új, dögös kleopátra fazon.

Erre nem számítottam! De a nagyon hosszú póthajnál ezerszer jobb. Valahol a kettő hossz között lenne tökéletes.

"Gyönyörű vagy, Mimi! Sokkal jobban áll a rövid haj."

Százszor szebb, mint a hosszú.

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások tömkelege jelent meg Mimi fotói alatt, így az sem lesz meglepő, ha hamarosan új udvarlók zsongják majd körbe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!