Bulvár-celeb

13 órája

Ebből az édes kislányból lett gyönyörű nő Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella egy ritka gyerekkori képet osztott meg követőivel.

MW

Fotó: hot! magazin / Szabolcs László

Különleges képet mutatott Instagram-oldalán Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella – írja a Bors.

A 23 éves modell szépségét senki sem vitathatja, és egy gyerekkori képpel Donatella azt is bebizonyította, hogy már tinilányként is gyönyörű volt.

Hunyadi Donatella ugyanis egy olyan fiatalkori fotóval lepte meg követőit, amelyen 15-16 éves lehet – legalábbis erre tippeltek a legtöbben a követői. 

Donatella még nem árulta el, pontosan mikor is készült a kép, de hátha hamarosan erről is lerántja a leplet egy kommentben.

Donatella egy fotózáson készült képet osztott meg követőivel, amihez viccesen azt írta: „Anno 97-ben.” A sztárcsemete persze akkor még nem is élt, hiszen 2001-es születésű, de a kép így is ledöbbentette a netezőket, a legtöbben 15-16 évesnek tippelték a fotó alapján, de páratlan szépségéhez így sem férhetett kétség.

„Anno 97-ben. Viccet félretéve, mire tippeltek hány éves lehettem ezen a képen?” – írta a fotó mellé Kiszel Tünde nagylánya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!