Országos döntő

2024.05.30. 08:00

Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Komárom-Esztergom vármegyei jelöltjeit és szavazzon!

Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Komárom-Esztergom vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

MW

Bárki szavazhat az év tesitanárára

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Ismerje meg a tesitanárokat:

30 év alattiak: Múriné Patonai Dóra / Tatabánya / Bárdos László Gimnázium

Múriné Patonai Dóra vagyok, jelenleg a tatabányai Bárdos László Gimnáziumban tanítok testnevelés és földrajz tantárgyakat. Szabadidőmben úszásoktatással is foglalkozom, ahol kisebb korosztályok számára tartok foglalkozásokat. Nem csak hivatásom központjában, hanem mindennapjaim során is fontos szerepet játszik a mozgás, mely szemléletmódot igyekszem tanítványaimnak is átadni.

Kisiskola kategória: Árva János / Tata / Új Út Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Árva János vagyok, 62 éves gyógypedagógus, testnevelő. Tanulásban akadályozott tanulók testnevelés oktatásával, versenyekre való felkészítésével foglalkozok több mint 40 éve. A Fogyatékkal Élők Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetség titkára, megyei versenyigazgatója vagyok. Feladatom a megyei diákolimpia versenyek megszervezése, lebonyolítása tanulásban akadályozott tanulók részére. Tanulóinkkal részt veszünk a megyei, országos diákolimpia versenyeken, melyeken több sikeres eredményt értünk el.

Nagyiskola kategória: Kőhalmi Zsófia / Tata / Kőkúti Általános Iskola

2009 óta gyakorlom a pedagógus hivatást. Testnevelő tanárként, utánpótlás kézilabda szakedzőként mozgatom a fiatalokat a tatai Kőkúti Általános Iskolában. Fő célom az ifjúság személyiségfejlesztése a mozgás, a játék, a közös élmények által.

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Szavazzon az összes kategóriában akár naponta, de siessen: a szavazás június 10-én zárul! Köszönjük, hogy velünk játszott!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában