szponzorált tartalom

2019.06.07. 01:00

40 év felett is fontos a romantika a kapcsolatban

Gondolkodtál már azon, hogy mitől működőképes egy párkapcsolat? A női magazinok nap mint nap igyekeznek megfejteni a titkot, és a barátnőknek is tuti van egy jó tanácsa arra vonatkozóan, hogyan lehet megtartani egy pasit. Alapvetően elmondható, hogy amikor végleg tönkremegy egy kapcsolat, abban rendszerint mindkét fél hibás.

Lakva ismerszik meg a másik, de az is tény, hogy ami a kezdetekkor talán jól működik, az évek múltán megváltozhat. Az évekkel saját magunk is alakulunk, a bennünket ért hatások befolyásolják személyiségünket. Könnyen lehet, hogy akivel még tíz éve jól érezted magad, az ma már egy idegennek tűnik. Ahelyett azonban, hogy az első problémáknál hátat fordítanánk a másiknak, ha megéri a kapcsolat, akkor érdemes dolgozni azon. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a romantika mindennapokba csempészésével visszahozható a kezdeti tűz, és felfedezhetőek újra azok a dolgok, melyek a kezdetekkor lázba hoztak.

Pezsdítsd fel a kapcsolatot!

Míg fiatalon sokakat hajt a vadászösztön, addig a megállapodás és a hosszú éveken át tartó kapcsolatok esetében már inkább az a cél, hogy a kezdeti lelkesedést sikerüljön újra megélni. Akár 40 év felett is megvalósulhat a romantika és a szenvedély a kapcsolatban, viszont tény, hogy ezért tenni kell. Gondoltál már arra, hogy minden héten tartsatok egy randi-napot, amikor csak kettesben szerveztek programot? Mindegy, hogy kedvenc éttermeteket keresitek fel, vagy új ízvilággal ismerkednétek egy még soha fel nem keresett vendéglátóhelyen, egy pohár bor társaságában elfogyasztott vacsora remek kezdet lehet az este további részéhez.

Búvóhelyek városszerte

Érdemes újszerű programokat megélni közösen, ez felpezsdíti a kapcsolatot, és könnyen rájöhetsz, van még benne rejtett tartalék. A buvohelybudapest.hu abban segíthet, hogy ismeretlen, mégis igényes és otthonos környezetben hódolhassatok egymás felfedezésének. A városszerte elérhető titkos randihelyek remek választásnak bizonyulnak tulajdonképpen korosztálytól függetlenül. Mindegy, hogy egy órára ugranátok be ebédidőben, vagy több napig kiszakadnátok a hétköznapi taposómalomból, a búvóhelyek között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Diszkréció tilosban járóknak is

Napjainkban a párkapcsolatok sokféle színezetével találkozhatunk. Legtöbben ismerünk olyan embereket, akik párkapcsolatuk mellett tartanak fent külső viszonyt. Ítélkezni könnyű, az indokokat megérteni azonban már sokkal nehezebb. Legyen akárhogy is, tény, hogy gyakran éppen azért keresnek diszkrét lehetőséget a találkozásra a párok, mert egyébként élethelyzetükből adódóan saját otthonukban nem megoldható az együttlét. A hotelek személyzetének rosszalló tekintetei helyett érdemes olyan diszkrét búvóhelyet választani e célból, amely akár egyetlen órára is igénybe vehető. Nem csak a költséghatékonyság miatt örvendenek a hasonló lehetőségek nagy népszerűségnek, hanem a diszkréció apropóján is. Az igényes környezetben minden adott ahhoz, hogy magad mögött hagyd a hétköznapokat, és önfeledten érezd magad az arra alkalmas személy társaságában.

40 év felett sem kell lemondani a romantikáról és a nemiség megéléséről. A kapuzárási pánik helyett add hozzá azt a pluszt életedhez, amire talán nyíltan vagy titokban már régóta vágysz! A kiegyensúlyozott és boldog mindennapok érdekében a magánélet zökkenőmentességének kiemelt szerep jut, így a munka mellett szentelj elegendő időt és energiát arra is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában