Adományozzon, aki teheti

2022.11.12. 08:00

Óvszeradomány: tabu témát feszeget a Velencei-tó környéki alapítvány

Tabu témát feszeget felkérésével a Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. Azt kérik, aki teheti, adományozzon gumióvszert.

S. Töttő Rita

Forrás: Pexels

A gyakorló édesanyákhoz és édesapákhoz intézi felhívását a Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány, bízva abban, hogy a kamaszokat nevelő szülők számára nem lesz ismeretlen a probléma és a felvetés: azt kérik, aki teheti, adományozzon gumióvszert, amit az alapítvány eljuttat a megfelelő személyekhez. Tudják jól, tabutémát feszegetnek, több okból is. De felhívásuk mégiscsak tapasztalat alapján fogalmazódott meg: „ha már megtörtént a baj, akkor a fejünket fogjuk és legtöbbször a fiatalokat hibáztatjuk, hogy miért nem vigyáztak! Túlfűtött társadalmunkban tudjuk, hogy gyermekeink alig várják, hogy betöltsék a 18. évüket, hogy aztán mehessen a szex minden mennyiségben!” – írják nyilvános közleményükben. Kiderül, hogy nagyon sok, általuk támogatott családnál okoz gondot, hogy akár a szülők akár a fiatal felnőttek gumióvszert vásároljanak. Ezért kérik, aki teheti, adományozzon, az alapítvány pedig eljuttatja a megfelelő helyre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában