Jegyzet

2024.06.28. 09:43

Az első fordulót a normalitás nyerte

Tihanyi Tamás

Az amerikai elnökjelöltek első vitáját elsöprő fölénnyel Donald Trump nyerte

Fotó: AFP

Ma, hajnali negyed négykor szöveges üzenetet kaptam a telefonomra. „Ennyi. Tíz perce megy a vita, ez ennyi volt Bidennek, konkrétan nem tud beszélni. Totális kiütés, Trump nagyon jó, Biden képtelen befejezni egy mondatot. Semmi köze nincs a mondatainak egymáshoz, semmi értelme, össze-vissza beszél és dadog. Vége… Le fogják szedni Bident ezek után. Még a CNN-en is azt mondják, hogy óriási pánik van a demokrata pártban, olyan, amilyen még soha nem volt. Számukra konkrétan sokkoló a helyzet.”

Nekünk, konzervatív, hagyományos értékek mentén gondolkodó magyaroknak nem is kezdődhetett volna jobban ez a reggel. Kár, hogy az Európai Unió baloldali álkeresztényei, posztkommunistái és liberálisai nem vesznek tudomást a választói akaratról, arról, hogy a normalitás követői rövidesen más irányt szabhatnak a ma ismert nyugati világ számára. Az uniós vezetők régi-új névsora azt bizonyítja, hogy a demokrácia még mindig csak színjáték a globalista erők számára.

Fiatal koromban minden jót Amerikától vártunk, azt, hogy véget érjen Európa keleti felén a kommunista rendszer. Közel ötven évvel később megint ez a helyzet, csak ma az abnormalitás és a globális érdekek mentén való európai önfeladás az ellenfél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában