„El akartam otthonról kerülni…”

2024.06.28. 07:00

Videó: A Lúzerkirály 2. rész

Pontosan emlékszik arra, amikor lebuktak. Szólt is a Donászinak, hogy ne jöjjön hozzá többé. Halottak maradtak utánuk. Bene harminc évet töltött már a börtönben, s ahogy mondja: – A második életfogytiget is leülöm.

Bene nem cserélné le a börtönt egy nagyobb méretű börtönre, amit szabadságnak hívnak. – Szabadság az, amikor az elme szárnyal – mondta a gyilkos, és úgy érzi, az a rácsos ablakon belül is tud szárnyalni.

Fotó: Mesterséges Intelligencia

Első írásunk inkább a veleje annak a beszélgetésnek, amelyet két részben megnézhetnek itt, a feol.hu oldalán. Elmentünk Bene Lászlóhoz, aki több rendbeli gyilkosság bűnöseként kapott életfogytig tartó büntetést. Bűntársa, Donászi Aladár már halott. Bene nem cserélné le a börtönt egy nagyobb méretű börtönre, amit szabadságnak hívnak. – Szabadság az, amikor az elme szárnyal – mondta a gyilkos, és úgy érzi, az a rácsos ablakon belül is tud szárnyalni. Hallgassák és nézzék Benével készült interjúnkat, ahol Marosi Antal kollégánk volt a faggató!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában